Piano Reparatie | Interval Pianotechniek

Over piano reparatie…

Piano’s en vleugels zijn instrumenten die, mits goed onderhouden, zeer lang mee kunnen gaan (tot soms wel meer dan 100 jaar!). Het komt echter altijd voor dat er na verloop van tijd gebreken ontstaan. Onderdelen slijten en zijn op den duur toe aan vervanging of reparatie. Wat u wellicht niet weet, is dat in de meeste gevallen een piano reparatie gewoon bij u aan huis uitgevoerd kan worden en niet kostbaar hoeft te zijn. Vaak maakt het vervangen van een viltje, het lijmen van een hamerkop of het plaatsen van een nieuwe snaar uw instrument weer bespeelbaar, terwijl dat soort kleine gebreken minder kosten dan u dacht…

piano reparatieHeeft u een probleem, of wilt u weten wat Interval Pianotechniek kan betekenen voor uw piano of vleugel? Neem dan vrijblijvend contact op.

Piano reparatie bij Interval Pianotechniek

Bij Interval Pianotechniek wordt tijdens het stemmen een eventuele kleine piano reparatie aan zowel piano’s als vleugels kosteloos uitgevoerd. Wanneer er meer tijd of materiaal nodig is om tot een optimaal resultaat te komen, wordt dit van tevoren aangegeven. Een grotere piano reparatie geschiedt op basis van uurtarief en materiaalkosten, na goedkeuren van een op maat gemaakte offerte. De tijd die nodig is voor een piano reparatie kan na beoordeling nauwkeurig vooraf worden bepaald.

Interval Pianotechniek is gekwalificeerd voor alle soorten piano reparatie, aan alle merken. Door jarenlange ervaring met zowel piano’s als vleugels, bent u verzekerd van vakmanschap en professionaliteit! Op iedere piano reparatie krijgt u 12 maanden garantie.