Piano Service | Interval Pianotechniek

Piano servicePiano service. Goed onderhoud aan uw piano of vleugel is van het grootste belang. Bij Interval Pianotechniek kunt u terecht voor alle soorten piano service. Aan ieder pianomerk, van scheepspiano tot concertvleugel!

Direct een afspraak maken? Klik hier

Piano Service | Stemmen

Regelmatig stemmen (doorgaans 2 tot 3 keer per jaar), een goede afregeling van het mechaniek en een schoon instrument verhogen uw speelvreugde en verlengen de levensduur.

Piano Service | Technisch onderhoud

Gemiddeld heeft een piano of vleugel eens in de 5 jaar een onderhoudsbeurt nodig. Het mechaniek wordt dan opnieuw afgesteld volgens de fabrieksnorm, uw instrument wordt van binnen schoongemaakt en alle schroeven worden aangedraaid om speling en slijtage te voorkomen. En ontstaat er in de loop der tijd een defect aan uw instrument? Ook dan kunt u, voor professionele piano service, terecht bij Interval Pianotechniek.

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over alle diensten van Interval Pianotechniek. Wilt u meer weten over piano service? Rechts onderin de website bevindt zich een handig contactformulier. Direct een afspraak maken voor pianostemmen kan ook.

Piano service

 

Piano service bij Interval Pianotechniek

Interval Pianotechniek is gekwalificeerd voor alle soorten technisch onderhoud, aan ieder pianomerk. Door jarenlange ervaring bij de grote concertinstellingen bent u verzekerd van vakmanschap en professionaliteit! Op alle reparaties krijgt u 12 maanden garantie.